Beste slimme deurbel

Een slimme deurbel is natuurlijk zeer geschikt om je smart home te beveiligen. Er worden tegenwoordig alleen steeds meer slimme deurbellen aangeboden door zowel bekende als onbekende merken. Hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om een geschikte keuze te maken. Op deze pagina bespreken we daarom de beste slimme deurbellen van dit moment (2023) zodat jij straks een weloverwogen keuze kunt maken.

De beste slimme deurbellen van dit moment (2023)

Bekijk hieronder de door ons samengestelde lijst van beste slimme deurbellen van dit moment.

Google Nest Hello Video Doorbell

Met de Google Nest Hello Video Deurbel heeft ook Google de markt van de slimme deurbellen ontdekt. Wat ons betreft is deze slimme deurbel om redenen die we hieronder graag toelichten de beste slimme deurbel van dit moment (2023).

Deze geavanceerde slimme deurbel beschikt namelijk over HD kwaliteit beeld en geluid (zowel overdag als ’s nachts) en je kunt dag en nacht live meekijken. Open dus op een willekeurig moment even de app op je smartphone om te zien wie er voor je deur staat of wat er rondom je deur allemaal gebeurt.

Daarnaast maakt de Nest Hello gebruik van bewegingsdetectie. Zo kun je zelf een gebied instellen waarin de deurbel bewegingen waarneemt, waardoor je nooit meer iets mist wat er in de tuin gebeurt.

Een andere interessante functie die de deurbel biedt is gezichtsherkenning. Mocht je bijvoorbeeld vaak dezelfde personen op bezoek krijgen, dan is het mogelijk om hun gezichten en namen op te slaan. Als één van hen aanbelt ontvang je een melding op je smartphone dat de betreffende persoon voor de deur staat.

Bovendien is de installatie van deze slimme deurbel eenvoudig, waarbij je kunt kiezen uit een bedrade of draadloze installatie. Wel moet je er rekening mee houden dat je bij de installatie van de Google Nest Hello Videodeurbel een 12 volt beltransformator moet aanschaffen.

Het enige echte nadeel van de Google Nest Deurbel is dat je een Google Nest Aware abonnement moet aanschaffen om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Dit abonnement is al te verkrijgen vanaf 50 euro per jaar en de deurbel geeft je dan echt alle opties, waaronder de gezichtsherkenningsfunctie en de mogelijkheid om beelden langer op te slaan.

Tot slot werkt de deurbel samen met de Smart Home Platformen Amazon Alexa en Google Assistant.

Eufy by Anker Video Doorbell

Deze slimme deurbel zonder abonnement van Eufy by Anker is relatief nieuw op de markt. De deurbel beschikt over een camera die niet onder doet voor die van Ring en Google Nest, maar is toch een stuk goedkoper alternatief.

Daarnaast profiteer je natuurlijk van het feit dat de deurbel gemaakte beelden lokaal opslaat, waardoor je geen cloudabonnement hoeft aan te schaffen. Voor het lokaal opslaan ben je wel een basisstation nodig waarop alle opgenomen beelden opgeslagen worden. Het enige nadeel is het 16 GB interne geheugen wat je niet verder uit kan breiden. Meestal is dat gelukkig ook niet nodig als er niet constant mensen langs je deur lopen.

De Eufy Video Doorbell beschikt over een sensor die bij het waarnemen van beweging een melding verstuurd via de app, zelfs als het donker is. Dankzij de oplaadbare batterij is het mogelijk om de deurbel zowel bedraad als draadloos bij de voordeur te installeren. Zo is deze bel geschikt voor elke voordeur en kies jij uiteindelijk zelf de meest geschikte plek.

Een ander pluspunt is dat deze deurbel op het gebied van videoresolutie één van de beste slimme deurbellen is. Dankzij de 2K scherm resolutie zie je precies wie er voor je deur staat. Tevens is het mogelijk om de Eufy deurbel te koppelen aan je Google Assistant of Amazon Alexa voor een ultiem smart home.

Ring Video Deurbel Pro

De Ring Video Deurbel Pro is één van de compactste en misschien ook wel mooiste video deurbellen van Ring. Een groot voordeel is dat je de bewegingsdetectie van deze slimme deurbel volledig zelf kan instellen zodat je geen onnodige meldingen krijgt. Daarnaast beschikt de Ring Pro over een Full HD camera met een kijkhoek van wel 160 graden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld in een kleine straat woont!

De Ring Deurbel Pro is bedraad aan te sluiten waardoor je niet steeds de accu van de deurbel hoeft op te laden. Bovendien wordt er standaard een deurbel ontvanger (chime) meegeleverd, zodat je de bel ook hoort ook zonder smartphone of tablet. Een ander pluspunt is dat de deurbel ook werkt met Amazon Alexa, Google Home, IFTTT, Homey en Samsung SmartThings.

Een nadeel van de Ring Pro is dat je een abonnement moet afsluiten om beelden op te slaan in de cloud. Dit abonnement is al verkrijgbaar vanaf 3 euro per maand of 30 euro per jaar.

Ring Video Doorbell 3+

De Ring Video Doorbell 3+ werkt met een accu, waardoor het installeren erg eenvoudig is. Daarnaast heeft hij een Pre-Roll functie waarmee de camera 4 seconden opneemt voor beweging. De Ring Video Doorbell 3 beschikt niet over deze functie, maar is wel voordeliger.

Netatmo Smart Video Doorbell

Deze slimme deurbel zonder abonnement van Netatmo werkt prima in combinatie met HomeKit en is eenvoudig aan te sluiten op je huidige bedrading. De Netamo Smart Video Deurbel beschikt over een strak design en je kunt hem zo aansluiten op de chime van je oude deurbel.

Alles bij elkaar genomen is het een gebruiksvriendelijke slimme deurbel met een prima beeld- en geluidskwaliteit, zelfs in het donker. Een minpunt is dat de wififrequentie 5 GHz niet ondersteund wordt door de bel.

Hombli Smart Doorbell

Deze slimme deurbel van Hombli is een volledig draadloos en werkt via je wifi-netwerk. Je kunt hem ook gebruiken in combinatie met een Mirco SD-kaart (maximale capaciteit 128GB) waardoor je beelden lokaal kunt opslaan en niet voor een abonnement hoeft te betalen.

De Hombli Smart Doorbell is te koppelen aan smart home platformen zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Let er wel op dat een chime vereist is. Zo hoor je ook de deurbel op het moment dat je je smartphone niet bij de hand hebt.

Arlo Video Deurbel

De Arlo Video Doorbell beschikt over een mooi design en werkt samen met het beveiligingssysteem van Arlo. Daarnaast is de beeld- en geluidskwaliteit uitstekend en heeft hij een grote kijkhoek van maarliefst 180 graden. Verder heeft de deurbel tweewegcommunicatie waardoor je met bezoekers kunt praten.

De deurbel is bedraad te installeren waardoor je ook niet hoeft te prutsen met batterijen of een accu. Helaas is de slimme deurbel van Arlo niet te koppelen met andere smart home platformen. Een ander nadeel is dat je beelden niet lokaal kan opslaan. Hiervoor zul je een abonnement moeten aanschaffen.

Ezviz DB1 Video Deurbel

Deze slimme deurbel beschikt over een aantal handige functies. Zodra er beweging wordt waargenomen ontvang je direct een melding via de app, ook in het donker. Door de grote kijkhoek van de deurbel kun je een groot gebied rond je deur in de gaten houden en de nachtvisie werkt tot wel 5 meter.

Verder is het natuurlijk mogelijk om met degene die voor je deur staat te praten. De Ezviz DB1 is ook prima zonder abonnement te gebruiken aangezien hij over een SD-kaart sleuf beschikt.

Ring Door View Cam

Mocht je over een deurspion in je deur beschikken, dan is deze Ring Door View Camera een geschikte keuze. Je vervangt de deurspion voor een camera met de Ring Door View Cam. In deze camera zit ook een deurspion waardoor je hier gewoon gebruik van kunt blijven maken. De deurbel komt aan de voorkant van de deur te hangen. Een nadeel is dat je een abonnement nodig bent om opgenomen beelden te bekijken.

Arlo Audio deurbel

Ben je op zoek naar een slimme deurbel, maar heb je niet perse een camera nodig? Ga dan voor de Arlo Audio deurbel. Deze slimme deurbel zonder camera verstuurt een melding naar je smartphone of tablet als er iemand aanbelt. Hoewel je dus geen beeld hebt, kun je wel gewoon communiceren met degene die voor je deur staat.

Beste uit de test – Google Nest Hello Videodeurbel

In ons onderzoek komt de Google Nest Hello Video Doorbell als beste uit de test. Deze kwalitatief sterke deurbel beschikt over een goede beeld- en geluidskwaliteit, is draadloos of bedraad te installeren en heeft voldoende koppelmogelijkheden binnen een smart home.

Onderzoeksmethode

Je hebt vast al gemerkt dat er ontzettend veel keuze is op het gebied van smart home deurbellen. De lijst van beste slimme deurbellen is tot stand gekomen door te kijken naar verschillende onderzoekscriteria. We hebben naar de volgende punten gekeken:

Veelgestelde vragen over de beste slimme deurbel

Er worden regelmatig vragen gesteld over de beste slimme deurbel. Wat is nou de beste slimme deurbel? En hoe hebben jullie deze lijst samengesteld? Bekijk hieronder de antwoorden op de vragen die het meest gesteld worden over dit onderwerp. Heb je zelf een vraag waarop het antwoord nog niet in dit overzicht staat? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan de pagina.

Wat is de beste slimme deurbel?

Dit is vooral afhankelijk van je eigen wensen en behoeftes. Hopelijk kun je na het lezen van deze pagina een geschikte keuze maken!

Hoe is de lijst met beste slimme deurbellen tot stand gekomen?

Hiervoor hebben we gekeken naar verschillende aspecten. Denk aan prijs, kwaliteit, functies en reviews van andere mensen. Je leest er meer over op onze pagina!

Plaats een reactie