Slimme deurbellen voor Google Home

Heb je een Google Home of overweeg je er een aan te schaffen? In dat geval kan het interessant zijn om een slimme deurbel te hebben die compatibel is met Google Home. Deze deurbellen kunnen samenwerken met de Google Assistant en zijn perfect om te integreren binnen je smart home. Op deze pagina vind je de beste slimme deurbellen voor Google Home.

De beste slimme deurbellen voor Google Home

Hieronder vind je onze lijst met de beste slimme deurbellen voor Google Home van dit moment. Deze lijst hebben we samengesteld op basis van beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers. Bekijk ook onze complete lijst met de beste slimme deurbellen.

Google Nest Hello video deurbel

De Google Nest Hello is de meest logische optie voor integratie met Google Home. Google is het moederbedrijf van Nest waardoor deze deurbel natuurlijk perfect werkt met het systeem van Google.

Met de Google Nest Hello weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. De aanwezige HDR-camera met 3 megapixels zorgt ervoor dat je een kristalhelder beeld van je voordeur hebt. Zodra er iemand aanbelt ontvang je een melding, waarna je met diegene kan communiceren dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker. Bovendien beschikt de Nest Hello over nachtzicht voor een extra stukje veiligheid in het donker.

Verder is het mogelijk om een Nest Aware abonnement aan te schaffen waarmee je videobeelden van de afgelopen 30 dagen kan opslaan in de cloud. Daarnaast kun je hiermee vrienden en familie via gezichtsherkenning toegang tot je woning geven met één druk op de knop.

Eufy slimme deurbel

Deze nieuwe en tevens populaire slimme deurbel van Eufy is ook te koppelen met Google Home. Wij begrijpen wel waarom deze deurbel in de smaak valt bij veel mensen!

Bij deze deurbel wordt gratis een Eufy ´HomeBase´ meegeleverd. Met dit basisstation worden alle beelden intern opgeslagen. Je hoeft dus geen abonnement aan te schaffen voor cloudopslag. Het geheugen van 16 GB is alleen niet uit te breiden.

Verder maakt de Eufy videodeurbel gebruik van bewegingsdetectie en heeft hij een professionele cameralens. Zodra er beweging wordt gedetecteerd door de camera in de lens, ontvang je meteen een melding op je smartphone of tablet.

Qnect slimme deurbel

Ben je op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatief goede slimme deurbel? Dan is deze slimme deurbel van Qnect wat voor jou. De deurbel beschikt over een Full HD camera (1080p) met een 140 graden kijkhoek en heeft nachtzicht zodat je dag en nacht kunt zien wie er voor de deur staat.

De deurbel werkt op batterijen. Daarnaast werkt de Qnect slimme deurbel met smart home platformen Google Home en Amazon Alexa. Verder kun je ervoor kiezen om de beelden op een SD-kaart op te slaan of in de optionele betaalde cloud service.

Qnect Wifi deurbel

Hombli Smart Doorbell

Deze slimme deurbel die met Google Home kan samenwerken beschikt over tweewegcommunicatie en bewegingsdetectie waardoor je een melding ontvangt via de Hombli app als er iemand voor de deur staat. Met deze app is het mogelijk om de smart home-apparaten in de starterkit eenvoudig te installeren via een (stabiel) wifinetwerk, waarna je hem kunt bedienen via je smartphone of tablet.

De slimme deurbel van Hombli wordt dus geleverd in de vorm van een starterkit. Hierin zitten de volgende producten:

  • 1x Hombli Smart Doorbell
  • 1x Hombli Smart Chime
  • 2x Smart Outdoor Camera

De smart home producten van Hombli (variërend van beveiligingscamera’s tot slimme lampen) zijn eenvoudig te gebruiken, de installatie verloopt moeiteloos en je kunt de bijgeleverde producten eenvoudig met je wifinetwerk.

Een voordeel van deze deurbel is dat je beelden gratis in de cloud kunt opslaan. Naast de Google Assistant werkt de Hombli deurbel ook met Amazon Alexa.

Hipcam Video Doorbell – met LCD scherm

Deze slimme deurbel met LCD scherm van Hipcam verdient zeker een plekje in onze lijst met de beste slimme deurbellen voor Google Home. De Hipcam Video Doorbell werkt samen met de Google Assistant en beschikt over een uitstekende camera met verschillende functies.

De 1080p HD video camera zorgt voor een haarscherp beeld van je voordeur. Via de ingebouwde speaker en microfoon communiceer je met degene die voor je deur staat.

De deurbel heeft gezichtsherkenning waardoor je onderscheid kan maken tussen bekenden en vreemden. Daarnaast beschikt de camera over nightvision zodat jij ook ’s nachts ongewenste bezoekers kunt verjagen of toespreken.

Mocht je de beelden terug willen kijken via de app dan dien je wel een abonnement aan te schaffen. Hiervoor betaal je €5,- per maand of €50,- per jaar.

Arlo Audio Doorbell – Zonder camera

De Arlo Audio deurbel is een slimme deurbel zonder camera. Dit houdt in dat de deurbel geen camera heeft, maar wel een ingebouwde microfoon en speaker. Wanneer er iemand voor je deur staat kan je dus altijd communiceren met diegene.

Hiervoor heb je geen app nodig. Je krijgt namelijk een telefoontje zodra er iemand aanbelt. Op het moment dat je dit telefoontje opneemt kun je direct het gesprek aangaan met degene die voor je deur staat.

Ben je niet in de gelegenheid om je telefoon op te nemen? Dan kunnen bezoekers een bericht achterlaten. Dit bericht kan je op een later moment terugluisteren. Bovendien kun je een voorgeprogrammeerd bericht sturen als je geen interesse hebt.

Arlo Video Deurbel

Ook de relatief goedkope Arlo Video Deurbel kan geïntegreerd worden met Google Home. Deze deurbel beschikt over een unieke 1:1 beeldverhouding met een gezichtsveld van 180 graden.

Hij laat beelden zien in hd-beeldkwaliteit en heeft tweewegscommunicatie, bewegingsdetectie en nachtzicht. Daarnaast krijg je er een gratis proefperiode van 3 maanden op het Arlo Smart-abonnement bij. Om gebruik te maken van cloudopslag heb je wel een abonnement nodig.

Netatmo Video Deurbel

Ben je op zoek naar een slimme deurbel zonder abonnement die compatibel is met Google Home? Dan is de Netatmo Slimme Video Deurbel een geschikte keuze voor jou! Deze slimme videodeurbel van de Franse fabrikant Netatmo heeft een mooi design, is makkelijk te installeren en beschikt over een gebruiksvriendelijke app.

Ezviz DB1 Wifi Video Deurbel

Net als de Netatmo Video Deurbel is de Ezviz DB1 een slimme deurbel zonder abonnement die werkt met Google Home. Hoewel deze deurbel net wat minder uitgebreid is dan de meeste modellen die we bespreken, verdient hij daarom wel een plekje in onze lijst.

De Ezviz DB1 heeft een gezichtsveld van 180 graden verticaal en 105 graden horizontaal. Hierdoor worden bezoekers van top tot teen vastgelegd.

Met de allesomvattende EZVIZ-app (iOS & Android) heb je altijd en overal toegang tot je camera’s. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met bezoekers communiceren.

Bovendien is de Ezviz Wifi video deurbel makkelijk te installeren. Je kan deze slimme deurbel eenvoudigweg in combinatie met je bestaande deurbelsysteem gebruiken.

Tot slot is deze slimme deurbel voorzien van nachtzicht waarmee je dag en nacht tot wel 5 meter helder beeld van je voordeur hebt.

Waarom slimme deurbel koppelen met Google Home?

Wanneer je beschikt over veel slimme apparaten van Google Home wil je deze apparaten natuurlijk met elkaar kunnen verbinden. Dit zorgt allereerst voor overzicht aangezien je alle apparaten terug kan vinden in de Google Home app of via de Google Hub. Daarnaast zijn Google routines nu ook in Nederland te gebruiken. Je kunt hiermee alle kanten op. Stel bijvoorbeeld in dat je lampen automatisch gaan knipperen op het moment dat er iemand aanbelt

Beschik jij over een Google Nest hub of Hub Max? Ook dan is het mogelijk om het beeld van je deurbel te tonen op de smart display. In het geval je geen smart display hebt, laat de Google Assistant je via een speaker weten dat er iemand voor je deur staat. Dit gaat zelfs nog een stapje verder als de deurbel over gezichtsherkenning beschikt. In dat geval zal de slimme speaker de persoon die voor de deur staat bij zijn of haar naam noemen.

Ring deurbel koppelen aan Google Home?

Veel mensen vragen ons of het mogelijk is om de Ring deurbel te koppelen met Google Home. Momenteel is dit helaas nog niet mogelijk. De reden hiervoor is dat de Ring deurbel onder de smart home producten lijn van Amazon valt. Het is dus wel mogelijk om de Ring deurbel te koppelen met een slimme speaker of display van Amazon, maar niet met een Google Home speaker.

Veelgestelde vragen over slimme deurbellen voor Google Home

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over slimme deurbellen voor Google Home. Heb je zelf nog vragen? Laat ze dan achter in de reacties onderaan de pagina!

Zijn alle slimme deurbellen te koppelen aan Google Home?

Nee, alleen slimme deurbellen die beschikken over Google Assistant integratie zijn te koppelen met Google Home.

Kan je Ring deurbellen koppelen met Google Home?

Nee, dat is helaas niet mogelijk!

Plaats een reactie